Denne hjemmeside har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på varer købt på Bluepearl.dk.Bluepearl.dk ejes af: 

Blue Pearl Books ApS
Jægersborg Allé 2A

2920 Charlottenlund

CVR NR: 40 59 23 77
Telefon: 39 30 19 20

E-mail: info@bluepearl.dkAftalerne indgås på dansk.Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via Bluepearl.dk. Vi modtager betaling med: Dankort, og de almindeligste kreditkort (eksempelvis VISA, MasterCard etc.) samt Apple Pay og Google Pay.Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen tillægges prisen for fragt. Vi leverer typisk varen inden for 2-4 hverdage efter dit køb. Vi leverer varerne med PostNord til dit hjem. 

Ved køb med en vægt på 20-30 kg, har du mulighed for at vælge PostNord Erhverv, men bemærk at du skal bruge en erhvervsadresse.

Vi leverer kun til Danmark. Der er mulighed for afhentning af bestillinger hos Blue Pearl på adressen Børneøen Bonsai, Jægersborg Allé 2A, 2920 Charlottenlund. 


Fortrydelsesret


Der er fuld returret på alle bestillinger i 14 dage. Returvarer skal returneres til:

Blue Pearls Books Co/ DBK
Mimersvej 4
4600 Køge

Når varen er modtaget tilbageføres beløbet til købers kreditkort/kontonummer, som er blevet brugt ved betaling.

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan f.eks. sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser at du fortryder til: 

Blue Pearl Books

Jægersborg Allé 2A

2920 Charlottenlund

Telefon: 39 30 19 20

E-mail: info@bluepearl.dk

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular (men det er ikke et krav): se link her

Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. 


Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til:Blue Pearls Books Co/ DBK
Mimersvej 4
4600 Køge


Varen skal sendes senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Du skal selv betale for returnering af varen. 
Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan tilbagebeholde betalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer i forbindelse med tilbagebetalingen. Du bør sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace-nummer.


Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – f.eks. fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse. Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på:


Telefon: 39 30 19 20
E-mail: info@bluepearl.dk

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger.Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inklusiv oplysninger om fragtomkostninger samt track and trace-nummer. 
Oplysninger om klagemuligheder

En klage over en vare eller en tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning på www.forbrug.dk.EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af klage skal du oplyse vores e-mailadresse: info@bluepearl.dk
  


Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din bestilling.Blue Pearl Books har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.
Priser

Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. De oplyste priser er inklusiv 25% moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med bluepearl.dk indgås aftaler på dansk. 
Betaling med faktura
Firmaer og institutioner med CVR-nummer kan bestille varer til levering med faktura. Betalingsfrist er 10 dage. Skriv til info@bluepearl.dk, hvis dette ønskes.


Med elektronisk faktura

Offentlige Institutioner med EAN-nummer kan bestille vare til levering med elektronisk faktura. Betalingsfrist er 10 dage.
Leveringsomkostninger

Oven i prisen tillægges prisen for fragt.