Denne hjemmeside har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Vores forfattere

Vores forlagprogram omfavner pædagogisk faglitteratur samt børnebøger.

Rikke Rosengren

Rikke Rosengren er uddannet som børnehave-og Rudolf Steiner pædagog. Hun har været leder og ejer af børnehaven "Bonsai" i Danmark i de sidste 19 år. Dette er stadig hendes primære fokus og grundlaget for hendes daglige arbejde som har motiveret til at forfatte bøger inden for naturpædagogik og tidlig barndom.

Deborah MacNamara

Dr. Deborah MacNamara er canadisk forfatter og rådgiver indenfor uddannelsesmæssige relationer til forældre og fagfolk baseret på Dr. Gordon Neufelds tilknytningsteorier. Hun er forfatter til den bedst sælgende bog, Rest, Play, Grow: Making Sense of Preschoolers, som vi “Barnets tilknytning gennem  tilknytning og leg”.  Deborah er erfaren rådgiver med over 20 års erfaring inden for uddannelsesmæssige og mentale sundheds miljøer. Snart udkommer vi med oversættelsen af hendes bog Nourished, med den danske titel Nærende omsorg.

Gunhild Sehlin

Gunhild Sehlin, født 10. december 1911 i Eksjö -  død 13. juli 1996 i Bjärnum, var en svensk forfatter til børnebøger. Hun blev kendt overalt i verden for sine børnebøger, herunder Marias lille æsel, som blev oversat til flere sprog heriblandt Blue Pearl Books oversættelse til dansk.

Bente Klerke

Bente Klerke, der arbejder med fortælling som brobygning mellem mennesker og mellem mennesker og naturen, skaber med sit fine sprog og levende illustrationer et forunderligt univers om naturens magi og beskyttelses værdighed, som vil fascinere både børn og voksne.

Bente Klerke er historiefortæller og har i over 20 år fortalt myter, eventyr og egne historier for børn og voksne. Hun er bl.a. uddannet på School of Storytelling, Emerson College i England og arbejder med fortællingens forvandlende og helende kraft.

I marts 2020 udkom Bentes første børnebog Pepino - bjørnen der spillede violin på ABC Forlag.

Susan Perrow

Australske Susan Perrow er Master in Education, forfatter og fortæller og arbejder med ”fortællemedicin”. Hun har mange års erfaring med at undervise i og skrive terapeutiske fortællinger. Hun rejser rundt i hele verden, holder foredrag og afholder skriveworkshops og seminarer for lærere, forældre og terapeuter. Susan har skrevet følgende bøger: An A-Z Collection of Behaviour Tales, Healing Stories for Challenging BehaviourTherapeutic Storytelling og Stories to Light and Night, som alle er udgivet af Hawthorn Press og oversat til mange forskellige sprog.

Line Bak

Line Bak Rothstein (f. 1992) var madmor i Børneøen Bonsai indtil maj 2022 og er stifter af virksomheden Dea, der laver og leverer efterfødselskurve til nybagte mødre.

Line holder en bachelor i idéhistorie fra Aarhus Universitet med en opgave om fermentering som feministisk praksis. 

Dawn Casey

Dawn Casey er forfatter, mor og historieelsker. Hun er inspireret af kraften og magien i gamle fortællinger og naturens vidundere. Hendes samling af historier og aktiviteter, The Barefoot Book of Earth Tales, vandt den engelske bogpris Golde AwardvedNautilus Book Awards, der givestil 'bøger af enestående fortjeneste, der fremmer åndelig vækst, bevidst livsstil og positiv social forandring'.

Helen d'Ascoli

Helen d'Ascoli er grundlægger af Talking Trees, en naturpædagogisk virksomhed dedikeret til at forbinde mennesker med naturen. Hun har praktiseret naturskoleundervisning for børn, voksne og skoler i over ti år. Hendes mission er at skabe den næste generation af naturbevarer. Hun arbejder som naturskolelærer, vejleder og mentor.

Anna Richardson

Anna Richardson er musiker og kunstner. Medforfatter til Learning with Nature, hun har arbejdet som naturskoleleder hos Talking Trees. Hun er lærer hos Circle of Life Rediscovery og har specialiseret sig i plantelære. Hun afholder kurser i Nature Connection for voksne.

Er du forfatter?

Vi glæder os at få henvendelser fra nye såvel som kendte forfatter, og alle som vil gerne udgive et værk sammen med os.