Denne hjemmeside har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Vores forfattere

Vores forlagprogram omfavner pædagogisk faglitteratur samt børnebøger.

Rikke Rosengren

Rikke Rosengren er uddannet som børnehave-og Rudolf Steiner pædagog. Hun har været leder og ejer af børnehaven "Bonsai" i Danmark i de sidste 19 år. Dette er stadig hendes primære fokus og grundlaget for hendes daglige arbejde som har motiveret til at forfatte bøger inden for naturpædagogik og tidlig barndom.

Læs mere her

Deborah MacNamara

Dr. Deborah MacNamara er canadisk forfatter og rådgiver indenfor uddannelsesmæssige relationer til forældre og fagfolk baseret på Dr. Gordon Neufelds tilknytningsteorier. Hun er forfatter til den bedst sælgende bog, Rest, Play, Grow: Making Sense of Preschoolers, som vi “Barnets tilknytning gennem  tilknytning og leg”.  Deborah er erfaren rådgiver med over 20 års erfaring inden for uddannelsesmæssige og mentale sundheds miljøer.

Læs mere her

Gunhild Sehlin

Gunhild Sehlin, født 10. december 1911 i Eksjö -  død 13. juli 1996 i Bjärnum, var en svensk forfatter til børnebøger. Hun blev kendt overalt i verden for sine børnebøger, herunder Marias lille æsel, som blev oversat til flere sprog heriblandt Blue Pearl Books oversættelse til dansk.

Siri Brown

Pædagog i Børneøen Bonsai

Nana Lyzet

Nana Lyzet, Freelance kok og tidligere mad-mor (Køkkenchef) i Børneøen Bonsai har siden 2005 arbejdet med projekter omkring opskriftudvikling. 

Line Bak...

Line Bak Rothstein (f. 1992) er madmor i Børneøen
Bonsai, bachelor i idéhistorie fra Aarhus Universitet med en opgave om fermentering som feministisk
praksis og stifter af virksomheden Dea, der laver og leverer efterfødselskurve til nybagte mødre. Hver dag laver hun mad til Bonsais 130 børn og 30 voksne.

Er du forfatter?

Vi glæder os at få henvendelser fra nye såvel som kendte forfatter, og alle som vil gerne udgive et værk sammen med os.

Indkøbsvogn

Ikke flere produkter der kan købes

Din indkøbsvogn er i øjeblikket tom.