Denne hjemmeside har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Om os

Blue Pearl Books er et lille forlag, som udgiver pædagogiske bøger til forældre og pædagogisk personale samt børnebøger. Vi lægger vægt på, at vores udgivelser er smukke og tiltalende for såvel store som små. Vi støtter bæredygtighed og vælger derfor så vidt muligt at benytte bæredygtige materialer og producere lokalt. 


Vi modtager gerne henvendelser fra forfattere og andre, der har interesse i et samarbejde omkring udgivelse af værker.

Vores historie

Blue Pearl Books fik sine rødder fra Børneøen Bonsai. Børneøen Bonsai er en skov-, udflytter og Steiner børnehaven nord fra København, som blev grundlagt i 2000. Bonsai´s Pædagogerne blev inspireret af idéen at bygge bro mellem barnets hjem og daginstitutionen for at tilbyde rammer for en god og sund barndom. Efterspørgsel fra forældrenes og pædagogernes side blev til et stor bogprojekt, hvor vi begyndte med at skrive bøger om vores pædagogik og alt den viden der er fulgt med: om mad, om eventyr, om sange, og pædagogisk faglige emner som naturpædagogik og tilknytningsteorier. Idet blev broen understøttet af Blue Pearl Books forlag, som blev stiftet i 2019. Vi ser frem til at udvikle flere bøger omkring tidlig barndom, naturpædagogik og børnelitteratur.

Hvis du har interesse i at læse mere om vores rødder i Børneøen Bonsai, så klik nedenfor.

Vores vision

Blue Pearl Books` vision er rodfæstet i Børneøen Bonsai vision som er, at:

“Alle børn i Børneøen Bonsai har kærlige og efterlignelsesværdige voksne omkring sig, som understøtter udfoldelsen af hvert enkelt barns indre lys”.

I Blue Pearl Books arbejder vi derfor for at udbrede viden omkring Skandinaviske skovbørnehaver, småbørnspædagogik, naturpædagogik i sammenspil med Gordon Neufelds tilknytnings teori. Vores ambition er at inspirere så mange forældre og fagpersoner som muligt, både nationalt og internationalt, så der er grobund for at hjælpe små børn på vej ind i god og sund barndom med ro til leg og masser af natur.   

Alle vores bøger er

Trykt i Danmark

Vi får trykt alle vores bøger i Danmark. På den måde sikrer vi os, at de trykkes i høj kvalitet og på en klimavenlig måde.

Støtte fra fonde

Vi er meget taknemlige for støtten, vi har modtaget fra forskellige fonde: