Denne hjemmeside har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Oplæg til forældremøde:

"Trivsel hos børn og unge i en digital tid"

I forlængelse af vores offentlige debat omkring vores nye bogudgivelse, "Trivsel hos børn og unge i en digital tid", ønsker Blue Pearl Books at sprede bogens budskab til flere børnefamilier. 

Hvis I investerer i en bog til hver familie i jeres institution, frem for at betale for oplægget, giver vi børnehaver og skoler mulighed for at opnå en rabatordning ved et samlet bogindkøb (20% rabat for 10 – 29 bøger; 25% rabat for 30 eller fl. bøger). Hvis I som institution ønsker at benytte jer af dette tilbud, vil Blue Pearl Books komme ud til jer og holde foredrag om temaet til jeres næste forældreaften (i perioden i mellem 5. januar og 25. april 2024 på tirsdage og torsdage) Alternativt kan der aftales et honorar for oplægget.

På den måde støtter I forældrene i at kunne tage stilling til skærmbrug i familierne på et oplyst grundlag, så vi kan have en saglig debat om, hvordan vi i fællesskab bedst støtter op om børnenes trivsel i den digitale tidsalder og de muligheder og faldgruber, den indebærer.

Vi kan gøre det på en tirsdag eller torsdag, og det er først til mølle. Tilmeld jer ved at udfylde formularen herunder:

Udfyld formularen for at tilmelde jer