Denne hjemmeside har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Pressemeddelelse - bogudgivelse: Forvandlende fortællinger

Pressemeddelelse - bogudgivelse: Forvandlende fortællinger

Vi er meget begejstrede for at præsentere vores nyeste bog; FORVANDLENDE FORTÆLLINGER, som udkommer i dag, tirsdag den 1. marts 2022, på forlaget Blue Pearl Books. 

Denne vigtige samling af forvandlende fortællinger tilbyder fortællemedicin som en kreativ strategi til forældre, lærere, pædagoger og rådgivere. At få fortalt den rigtige historie på det rigtige tidspunkt kan hjælpe børn med at overvinde udfordringer og ændre adfærd. Alle historierne tager udgangspunkt i en uønsket eller ubalanceret situation eller adfærd, som gennem brug af metaforer og fantasifulde fortællerejser føres hen imod mere ønskværdige løsninger.

Fortællingerne er alfabetiseret med titler og ord, der beskriver den adfærd, som fortællingerne tager udgangspunkt i og forvandler: Angribende, bange, dominerende, generte, m.fl. Nogle af historierne er fulde af humor, mens andre er mere seriøse.

Historierne kan bruges af pædagoger og skolelærere til at skabe en positiv forandring i både skolemiljø og børnehaver.

Socialrådgivere og terapeuter, der arbejder med børn, vil kunne bruge bogen som en værdifuld ressource, og bibliotekarer vælger måske at bruge historierne i bibliotekets fortællesessioner. Det allervigtigste er dog nok, at dette er en familievenlig samling, der tilbyder fortællemedicin, som kan bruges af forældre, bedsteforældre og omsorgspersoner i hverdagen. Nogle af historierne vil måske ligefrem have en virkning på alle aldersgrupper i familien.

Forfatteren, Susan Perrow, er Master in Education, australsk forfatter og fortæller og arbejder med “fortællemedicin”. Hun har mange års erfaring med at undervise i og skrive terapeutiske fortællinger. Hun rejser rundt i hele verden, holder foredrag og afholder skriveworkshops og seminarer for lærere, forældre og terapeuter. 

Bogen er trykt bæredygtigt og miljøvenligt i Danmark.

Forhandles hos Blue Pearl Books og din lokale boghandler.